Reologické vlastnosti těst z vybraných typů pšeničných mouk – Bc. Zdislava Kučerová
Bc. Zdislava Kučerová
Diplomová práce
Reologické vlastnosti těst z vybraných typů pšeničných mouk
Rheological properties of doughs from selected types of wheat flour
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2021
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KUČEROVÁ, Zdislava. \textit{Reologické vlastnosti těst z vybraných typů pšeničných mouk}. Online. Diplomová práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2021. Dostupné z: https://theses.cz/id/6gco7p/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Fakulta potravinářské a biochemické technologieMagisterský studijní program:
Technologie potravin
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.