Bc. Emil Žižka
Bachelor's thesis
Possibilities of Wine and Fish Dishes Pairing
Abstract:
Bakalářská práce na téma Možnosti párování vína s rybími pokrmy, má za cíl objevení role vín,jako doplňujícího produktu k rybím produktům. Práce je rozdělen do tří částí, teoretické, analytické a návrhové.V rámci analytické části byli použity dvě metody - senzorická metoda a dotazníkové šetření.Abstract:
Batchelor's thesis Possibilities of Wine and Fish Dishes Pairing has aim of exploring the role of wine as a complementing product to fish dishes. Batchelor's thesis is divided into 3 parts, theoretical, analytical and recommendations. In the analytical part were two methods used - sensorical and questionnaire.
Language used: English
Date on which the thesis was submitted / produced: 24. 4. 2019
Identifier:
https://is.vsh.cz/th/wh29c/
Thesis defence
- Date of defence: 3. 6. 2019
- Supervisor: Ing. Jiří Zelený
- Reader: Mgr. Šárka Masárová, Ph.D.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / field:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management (Study in English)
Theses on a related topic
-
Role food stylingu v současných stravovacích návycích
Kristýna Šteffelová -
Fenomén food bloggingu v českém prostředí
Kristýna Slezáková -
Food styling jako součást marketingu
Lenka Maršálková -
Fast Food Billboard Advertising: Discourse Analysis
Veronika Schmidtová -
Slow food a jeho perspektiva v ČR
Jakub Cimrman -
Fast-food versus slow-food
Jarmila Hamerská