Possibilities of Wine and Fish Dishes Pairing – Bc. Emil Žižka
Bc. Emil Žižka
Bakalářská práce
Possibilities of Wine and Fish Dishes Pairing
Anotace:
Bakalářská práce na téma Možnosti párování vína s rybími pokrmy, má za cíl objevení role vín,jako doplňujícího produktu k rybím produktům. Práce je rozdělen do tří částí, teoretické, analytické a návrhové.V rámci analytické části byli použity dvě metody - senzorická metoda a dotazníkové šetření.Abstract:
Batchelor's thesis Possibilities of Wine and Fish Dishes Pairing has aim of exploring the role of wine as a complementing product to fish dishes. Batchelor's thesis is divided into 3 parts, theoretical, analytical and recommendations. In the analytical part were two methods used - sensorical and questionnaire.
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 24. 4. 2019
Identifikátor:
https://is.vsh.cz/th/wh29c/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 3. 6. 2019
- Vedoucí: Ing. Jiří Zelený
- Oponent: Mgr. Šárka Masárová, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ŽIŽKA, Emil. \textit{Possibilities of Wine and Fish Dishes Pairing}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2019. Dostupné z: https://theses.cz/id/6h17xs/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management
Práce na příbuzné téma
-
Role food stylingu v současných stravovacích návycích
Kristýna Šteffelová -
Fenomén food bloggingu v českém prostředí
Kristýna Slezáková -
Fast Food Billboard Advertising: Discourse Analysis
Veronika Schmidtová -
Food styling jako součást marketingu
Lenka Maršálková