Výroba a hodnocení ovocných vín. – Bc. Monika Hrubá
Bc. Monika Hrubá
Diplomová práce
Výroba a hodnocení ovocných vín.
Production and Evaluation of Fruit Wines.
Anotace:
Diplomová práce na téma " Výroba a hodnocení ovocných vín" byla vypracována v letech 2016/2017 na Ústavu posklizňové technologie zahradnických produktů na Zahradnické fakultě Mendelovy univerzity v Brně. Práce pojednává o výrobě ovocných vín se zaměřením na látkové složení. V praktické části byly na základě analytických a senzorických analýz vyhodnoceny vzorky vín, laboratorně vyrobených se vzorky …víceAbstract:
The thesis "Production and Evaluation of Fruit Wines" was prepared in 2016/2017 at the Institute of Postharvest Technology of Horticultural Products at the Faculty of Horticulture of the Mendel University in Brno. The thesis deals with the production of fruit wines with a focus on their fabric composition. In the practical part, based on analytical and sensory analyzes, samples of wines, laboratory …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 3. 5. 2017
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. Ing. Josef Balík, Ph.D.
- Oponent: Miroslav Vachůn, Ph.D.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakultaMendelova univerzita v Brně
Zahradnická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.
Název
Vložil
Vloženo
Práva