Klára Belicová
Bakalářská práce
Řešení konfliktů ve vybrané firmě
Solving conflicts in the company
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá řešením konfliktů ve firmě. Teoretická část obsahuje definování konfliktu, jeho druhy, jaké má příčiny, vývoj, jeho řešení a co může konflikt obecně do pracovního prostředí přinést, pozitivně či negativně. Rozlišuje také rozdíl mezi konfliktem a druhy mobbingu. Praktická část se zabývá výzkumem týkající se vyhodnocení účinného návrhu na řešení konfliktů ve firemním prostředí …víceAbstract:
The bachelor thesis deals with conflict resolution within the company. The theoretical part includes defining conflict, its types, causes, development, resolution, and the general impact conflict can have on the work environment, positively or negatively. It also distinguishes between conflict and various types of mobbing. The practical part involves research aimed at evaluating an effective proposal …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 23. 4. 2024
Identifikátor:
https://is.ambis.cz/th/b895s/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 29. 5. 2024
- Vedoucí: Ing. Bc. Dagmar Kostrhůnová, MBA
- Oponent: PhDr. Marcela Palíšková, Ph.D.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: AMBIS vysoká škola, a.s.AMBIS vysoká škola, a.s.
Bakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management podniku / Ekonomika a management podniku
Práce na příbuzné téma
-
Online marketingová komunikace vybrané neziskové organizace
Ščasná Ščasná -
Online marketingová komunikace vybrané neziskové organizace
Barbara Noworytová -
Interkulturní komunikace v kontextu organizace občanské společnosti
Alena Řiháková -
Komunikace v organizaci
Tereza Smejkalová -
Konfliktní situace ve vybrané firmě a jejich řešení
Klouček Klouček -
Analýza vnitropodnikové komunikace ve vybraném subjektu
Petra Štědronská -
Analýza komunikačních technik ve vybrané společnosti
Renata Novotná -
Sensory active substances arising from milk processing; the causes and possibilities of prevention
Mariana Hanková