Zpracování amylopektinu pomocí pullulanasy k ovlivnění stravitelnosti potravin – Bc. Tomáš Havlík
Bc. Tomáš Havlík
Master's thesis
Zpracování amylopektinu pomocí pullulanasy k ovlivnění stravitelnosti potravin
Application of pullulanase for modification of amylopectin to influence food digestibility
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2018
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
HAVLÍK, Tomáš. \textit{Zpracování amylopektinu pomocí pullulanasy k ovlivnění stravitelnosti potravin}. Online. Diplomová práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2018. Dostupné z: https://theses.cz/id/6il5lw/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
University of Chemistry and Technology
Faculty of Food and Biochemical TechnologyMaster programme:
Technologie potravin
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.