Bc. Adéla Staňková

Bachelor's thesis

Stravování a zdravá výživa lidí ve fitness centrech

Catering and healthy diet of people in fitness centers
Abstract:
Bakalářská práce pojednává o stravování a zdravé výživě lidí, kteří navštěvují zařízení fitness. V práci byly zhodnoceny tři hypotézy. První hypotéza se týkala předpokladu, že lidé, kteří navštěvují fitness a wellness zařízení se převážně stravují zdravě a pravidelně cvičí. Druhá hypotéza se týkala věku návštěvníků fitness center, kdy předpokladem bylo, že tato zařízení navštěvují především lidé mladšího …more
Abstract:
Bachelor essay deals with eating and healthy food/nutrition of people attending fitness facilities. In this work were evaluated three assumptions. The first hypothesis relates to the assumption that people who attend fitness and wellness facility mainly eat healthy food and exercising regularly. The second hypothesis relates to the age of fitness centers visitors, where the assumption was that these …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 15. 6. 2015

Thesis defence

  • Date of defence: 1. 9. 2015
  • Supervisor: Ing. Zbyněk Vinš
  • Reader: Ing. Pavla Burešová, Ph.D.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v Praze

Institute of Hospitality Management in Prague

Bachelor programme / field:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management