Vnímání kvality života při dodržování nízkosacharidového stravování perspektivou Kano modelu v kontextu Self-managementu – Kateřina Křístková
Kateřina Křístková
Master's thesis
Vnímání kvality života při dodržování nízkosacharidového stravování perspektivou Kano modelu v kontextu Self-managementu
Perception of the quality of life when following a low-carbohydrate diet from a perspective of the Kano model in the context of Self-management
Abstract:
Název mé diplomové práce Vnímání kvality života při dodržování nízkosacharidového stravování perspektivou Kano modelu v kontextu Self-managementu naznačuje hlavní cíl práce. Tím je zjistit spokojenost příznivců tohoto stravování a jeho funkčnost v kontextu self-managementu. Vzhledem k tomu, že metoda Kano modelu jednoznačně definuje atributy kvality, je vhodná ke zpracování tématu mé diplomové práce …moreAbstract:
The title of the presented diploma thesis, “Perception of quality of life when reducing low-carb eating from the perspective of the Kano model in the Self-management” suggests the main goal of the work, specifically, to determine the satisfaction of the supporters of this diet and its functionality in the context of self-management. Since the Kano model method clearly defines the attributes of quality …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 1. 12. 2022
Identifier:
https://vskp.vse.cz/eid/88098
Thesis defence
- Date of defence: 26. 1. 2023
- Supervisor: Peter Pažitný
- Reader: Michal Novák
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
KŘÍSTKOVÁ, Kateřina. \textit{Vnímání kvality života při dodržování nízkosacharidového stravování perspektivou Kano modelu v kontextu Self-managementu}. Online. Master's thesis. Praha: University of Economics, Prague. 2022. Available from: https://theses.cz/id/6iz8cg/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola ekonomická v Prazehttps://vskp.vse.cz/eid/88098
Vysoká škola ekonomická v Praze
Master programme:
Management
Theses on a related topic
-
Low carb stravovaní
Miroslava Podoláková -
Srovnání Low carb a Low fat diet a jejich vliv na tělesné složení
Petr Kinzl -
Nízkosacharidové (LOW CARB) stravovanie pri diabetes mellitus 2. typu
SOŇA MULICOVÁ -
Využití optimalizačních metod v oblasti stravování při low carb restrikcích
Žaneta Žáková -
Paleo a low-carb diety: Cesta ke zlepšení výkonnosti nejen ve sportu
Ivano Gatta