Vnímání zajištění bezpečnosti potravin ve stravování spotřebitelem ve vybraném regionu – Bc. Jan Hampl
Bc. Jan Hampl
Master's thesis
Vnímání zajištění bezpečnosti potravin ve stravování spotřebitelem ve vybraném regionu
Consumer´s Perception of Food Safety Ensuring in Catering in a Chosen Region
Abstract:
Cílem této práce je identifikovat úroveň vnímání zajištění bezpečnosti potravin ve veřejném stravování českým spotřebitelem v Moravskoslezském regionu. Práce je rozčleněna do dvou základních částí. V první, teoretické části, lze najít základní pojmy týkající se problematiky HACCP a specifikaci provozoven veřejného stravování a kontrolních orgánů které vykonávají nad těmito subjekty dohled. Druhá část …moreAbstract:
The aim of this thesis is to identify the level of consciousness that Czech consumers in the Moravian-Silesian Region have of ensuring food safety in public catering. The thesis is divided into two main parts. In the first, theoretical part, basic terms related to the issue of HACCP and specification of public catering establishments and regulatory bodies, which supervise these subjects, can be found …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 21. 11. 2017
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Petra Šánová, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
HAMPL, Jan. \textit{Vnímání zajištění bezpečnosti potravin ve stravování spotřebitelem ve vybraném regionu}. Online. Master's thesis. Praha: Czech University of Life Sciences Prague, Faculty of Economics and Management. 2017. Available from: https://theses.cz/id/6j93rg/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Česká zemědělská univerzita v Praze, Provozně ekonomická fakultaCzech University of Life Sciences Prague
Faculty of Economics and ManagementMaster programme / field:
Economics Policy and Administration / Public Administration and Regional Development
Theses on a related topic
-
Catering versus provoz ala carte
Nikola Brambergerová -
Vytvoření podnikatelského plánu pro gastronomické zařízení
Tomáš Junek -
Podnikatelský záměr nového gastronomického zařízení
Iegor Remizov -
Návrh projektu gastronomického zařízení
Dominika Hrabalová -
Zhodnocení systému HACCP ve vybraném gastronomickém zařízení
Denisa Tomková -
Provozní analýza gastronomického zařízení
Lenka Švehlová -
Konvenience versus čerstvé produkty – ekonomická náročnost, nutriční hodnoty, preference zákazníků gastronomického zařízení
Anna Soshkova -
Způsoby zachování čerstvosti potravin dle zásad hygienických norem gastro zařízení
Michaela Kindlová
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights