ANALÝZA MINORITNÍCH ETNICKÝCH KUCHYNÍ A ICH VLIV NA REGIONÁLNÍ KUCHYNĚ V DEFINOVANÉM REGIONU NA ÚZEMÍ SLOVENSKÉ REPUBLIKY – Martin Rehák
Martin Rehák
Bachelor's thesis
ANALÝZA MINORITNÍCH ETNICKÝCH KUCHYNÍ A ICH VLIV NA REGIONÁLNÍ KUCHYNĚ V DEFINOVANÉM REGIONU NA ÚZEMÍ SLOVENSKÉ REPUBLIKY
Anotácia:
Cieľom bakalárskej práce je analýza minoritných etnických kuchyní a ich vplyv na regionálne kuchyne v definovanom regióne na území Slovenskej republiky. V teoretickej časti sú predstavené základné informácie, história, osídlenie, kultúra a gastronómia jednotlivých etnických menšín žijúcich na území Slovenskej republiky. Analytická časť sa zaoberá vplyvom jednotlivých etnických kulinárnych kultúr na …viacAbstract:
The aim of this thesis is the analysis of minority ethnic cuisines and their impact on regional cuisine in a defined region in Slovakia. The theoretical part will be presented basic information, history, settlement, culture and gastronomy of various ethnic minorities, which live in Slovakia. The analytical part will deal with the impact of ethnic minority cuisine on the supply and operation of restaurant …viac
Jazyk práce: Slovak
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 4. 2016
Identifikátor:
http://theses.cz/id/6je2tc/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 24. 5. 2016
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
REHÁK, Martin. \textit{ANALÝZA MINORITNÍCH ETNICKÝCH KUCHYNÍ A ICH VLIV NA REGIONÁLNÍ KUCHYNĚ V DEFINOVANÉM REGIONU NA ÚZEMÍ SLOVENSKÉ REPUBLIKY}. Online. Bakalárska práca. Brno: Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o. 2016. Dostupné z: https://theses.cz/id/6je2tc/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
Bachelor programme / odbor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Práce na příbuzné téma
-
Vliv albánského zvykového práva na páchání trestné činnosti Albánců, zdržujících se na území ČR, se zaměřením na drogovou a násilnou trestnou činnost
Martina Táboříková -
Dopad Ochridských dohod na soužití etnických skupin v Makedonii
Michaela Strapáčová -
Ukrajinci, Vietnamci a Romové a jejich integrace na trhu práce. Srovnávací studie tří etnických skupin v České republice
Jana Lozinčáková -
Výchova ve vztahu k rasismu vůči etnickým skupinám na středních školách v Brně
Pavlína Marečková -
Podíl sociální práce na řešení konfliktů, vyplývajících z rozdílných společenských a hygienických norem různých skupin obyvatel problémové lokality
Denisa TOMÁŠKOVÁ -
Vliv elektronické evidence tržeb na obor gastronomie v Česku a na Slovensku
Jan Ryba -
Slow food na Slovensku a v zahraničí ako súčasť modernej gastronómie.
Tomáš Parák -
Najväčšie byrokratické prekážky ovplyvňujúce podnikanie v hotelierstve a gastronómii v Česku a na Slovensku
Daniel Korcsmáros
Názov
Vložil
Vložené
Práva
Složky
Soubory
Velichová, H.
2. 5. 2016