Komparace nabídky rybích potravin a produktů v supermarketech – Bc. Adam Kučera
Bc. Adam Kučera
Bachelor's thesis
Komparace nabídky rybích potravin a produktů v supermarketech
The comparison of fish products in the supermarkets
Abstract:
Bakalářská práce je zaměřena na komparaci nabídky rybích potravin a produktů v supermarketech. Cílem této bakalářské práce je zjistit rozsah nabídky ve vybraných regionech a porovnat je. Výzkumným tématem práce je otázka, zda je nabídka totožná v supermarketech daného obchodního řetězce, a také zda je losos nejčastějším druhem zpracované ryby v sortimentu tuzemských prodejen. K dosažení cíle a pro …moreAbstract:
Bachelor dissertation is focused on analysis and comparison of fish products in the supermarkets. The aim of this work is to analyze range of fish products supply in selected regions and to compare them. Research work issue is the question, if range of fish products is same in supermarkets of same brand and also if salmon is the most used fish among all fish products. To achieve aim of the work I used …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 25. 4. 2019
Identifier:
https://is.vsh.cz/th/eucov/
Thesis defence
- Date of defence: 4. 6. 2019
- Supervisor: Ing. Zbyněk Vinš
- Reader: Ing. Jiří Zelený
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / field:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management (Study in Czech)
Theses on a related topic
- No theses on a related topic available.