Bc. Adam Kučera

Bakalářská práce

Komparace nabídky rybích potravin a produktů v supermarketech

The comparison of fish products in the supermarkets
Anotace:
Bakalářská práce je zaměřena na komparaci nabídky rybích potravin a produktů v supermarketech. Cílem této bakalářské práce je zjistit rozsah nabídky ve vybraných regionech a porovnat je. Výzkumným tématem práce je otázka, zda je nabídka totožná v supermarketech daného obchodního řetězce, a také zda je losos nejčastějším druhem zpracované ryby v sortimentu tuzemských prodejen. K dosažení cíle a pro …více
Abstract:
Bachelor dissertation is focused on analysis and comparison of fish products in the supermarkets. The aim of this work is to analyze range of fish products supply in selected regions and to compare them. Research work issue is the question, if range of fish products is same in supermarkets of same brand and also if salmon is the most used fish among all fish products. To achieve aim of the work I used …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 4. 2019
Identifikátor: https://is.vsh.cz/th/eucov/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 4. 6. 2019
  • Vedoucí: Ing. Zbyněk Vinš
  • Oponent: Ing. Jiří Zelený

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví

Práce na příbuzné téma