Komparace nabídky rybích potravin a produktů v supermarketech – Bc. Adam Kučera
Bc. Adam Kučera
Bakalářská práce
Komparace nabídky rybích potravin a produktů v supermarketech
The comparison of fish products in the supermarkets
Anotace:
Bakalářská práce je zaměřena na komparaci nabídky rybích potravin a produktů v supermarketech. Cílem této bakalářské práce je zjistit rozsah nabídky ve vybraných regionech a porovnat je. Výzkumným tématem práce je otázka, zda je nabídka totožná v supermarketech daného obchodního řetězce, a také zda je losos nejčastějším druhem zpracované ryby v sortimentu tuzemských prodejen. K dosažení cíle a pro …víceAbstract:
Bachelor dissertation is focused on analysis and comparison of fish products in the supermarkets. The aim of this work is to analyze range of fish products supply in selected regions and to compare them. Research work issue is the question, if range of fish products is same in supermarkets of same brand and also if salmon is the most used fish among all fish products. To achieve aim of the work I used …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 4. 2019
Identifikátor:
https://is.vsh.cz/th/eucov/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 4. 6. 2019
- Vedoucí: Ing. Zbyněk Vinš
- Oponent: Ing. Jiří Zelený
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KUČERA, Adam. \textit{Komparace nabídky rybích potravin a produktů v supermarketech}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2019. Dostupné z: https://theses.cz/id/6jn0w7/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.