Faktory ovlivňující modifikaci mléčných bílkovin mikrobiální transglutaminasou – Bc. Nikola Durkačová
Bc. Nikola Durkačová
Diplomová práce
Faktory ovlivňující modifikaci mléčných bílkovin mikrobiální transglutaminasou
Factors influencing the modification of milk proteins by microbial transglutaminase
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2021
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
DURKAČOVÁ, Nikola. \textit{Faktory ovlivňující modifikaci mléčných bílkovin mikrobiální transglutaminasou}. Online. Diplomová práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2021. Dostupné z: https://theses.cz/id/6k9ldv/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Fakulta potravinářské a biochemické technologieMagisterský studijní program:
Technologie potravin
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.