Analýza provozu degustační restaurace "La Degustation Boheme Bourgeoise" – Bc. Anna Votočková
Bc. Anna Votočková
Diplomová práce
Analýza provozu degustační restaurace "La Degustation Boheme Bourgeoise"
Analysis of an Operation of a Tasting Restaurant "La Degustation Boheme Bourgeoise"
Anotace:
Cílem diplomové práce Analýza provozu degustační restaurace "La Degustation Bohême Bourgeoise" je analyzovat provoz konkrétní degustační restaurace a odhalit jeho specifika. Zároveň zde jsou navrženy možnosti nápravy zjištěných nedostatků v rámci provozu. Při realizaci rozboru provozu restaurace vycházíme zejména z primárních dat získaných zúčastněným pozorováním chodu restaurace. Podstatnou metodu …víceAbstract:
The aim of this dissertation Analysis of an operation of the degustation restaurant "La Degustation Bohême Bourgeoise" is to analyse operation of particular degustation restaurant and to reveal its specifics. Simultaneously there are proposed options for rectification of established shortages within the operation. During an implementation of the analysis of operation of the restaurant we particularly …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 6. 5. 2015
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/10191/vsh_m/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 8. 6. 2015
- Vedoucí: Ing. Blanka Zimáková
- Oponent: Ing. Pavla Burešová, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
VOTOČKOVÁ, Anna. \textit{Analýza provozu degustační restaurace ''La Degustation Boheme Bourgeoise''}. Online. Diplomová práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2015. Dostupné z: https://theses.cz/id/6k9y5l/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Magisterský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Práce na příbuzné téma
-
Comparison of Service in Selected Michelin and Bib Michelin Restaurants in the Specified Cities of Europe
Deana Gieratová -
Management řízení na úseku technologického zpracování potravin se zaměřením na restaurace Ambiente
David Janáček -
Analýza služeb ve vybraných restauracích Ambiente
Tereza Mayerová -
Analýza vybraných provozoven Ambiente
Jan Šťasta -
Ambiente - posúdenie nákupnej atmosféry vo frančízingovej jednotke
Ivana Štucková -
Marketingová strategie franchisingového řetězce Ambiente
Martina Podskalská -
Analýza vernostného programu reštaurácii Ambiente
Mária Čuchranová -
Strategie dalšího rozvoje konceptu franchisingového řetězce Ambiente
Kateřina Brtinská