Změny obsahu frakcí dusíkatých látek v píci vojtěšky během vegetace – Karolína Kadlusová
Karolína Kadlusová
Diplomová práce
Změny obsahu frakcí dusíkatých látek v píci vojtěšky během vegetace
The changes in protein fraction content in lucerne forage during vegetation period
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 13. 4. 2012
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Josef Hakl, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KADLUSOVÁ, Karolína. \textit{Změny obsahu frakcí dusíkatých látek v píci vojtěšky během vegetace}. Online. Diplomová práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů. 2012. Dostupné z: https://theses.cz/id/6keowh/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Česká zemědělská univerzita v Praze
Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůMagisterský studijní program:
Živočišná produkce
Práce na příbuzné téma
Název
Vložil
Vloženo
Práva