GC/MS analýza aromat pro úpravu ovocných destilátů – Filip KOPA
Filip KOPA
Bachelor's thesis
GC/MS analýza aromat pro úpravu ovocných destilátů
GC/MS analysis of aromas for the treatment of fruit distillates
Abstract:
Úvodní část této bakalářské práce je věnována procesu výroby ovocných destilátů, jejich chemickému profilu a senzorickým vlastnostem. Následující část je zaměřena na chemický profil umělých aromat určených pro potravinářské účely, se zvláštním důrazem na popis senzorických vlastností obvykle přítomných sloučenin. Úvodní sekce experimentální části zahrnuje použití plynové chromatografie/hmotnostní spektrometrie …moreAbstract:
The first part of this bachelor thesis focuses on the process of making fruit spirits, their chemical profile including sensory properties of the components present. The next part is devoted to the description of the chemical profile of artificial aromas intended for food purposes with emphasis on the description of the sensory properties of the compounds typically present. The first section of the …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 30. 4. 2024
Thesis defence
- Supervisor: prof. RNDr. Petr Barták, Ph.D.
Citation record
The right form of listing the thesis as a source quoted
KOPA, Filip. GC/MS analýza aromat pro úpravu ovocných destilátů. Olomouc, 2024. bakalářská práce (Bc.). UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI. Přírodovědecká fakulta
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI, Přírodovědecká fakultaPalacký University Olomouc
Faculty of ScienceBachelor programme / field:
Chemistry - Analytical Specialist / Chemistry - Analytical Specialist
Theses on a related topic
- No theses on a related topic available.
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights
Folders
Files
MARKLOVÁ, E.
1/5/2024