Enzymatická transformácia rastlinných extraktov ako potencionálny zdroj potravinových bioaditív – Zuzana ŠMOTKOVÁ
Zuzana ŠMOTKOVÁ
Bakalářská práce
Enzymatická transformácia rastlinných extraktov ako potencionálny zdroj potravinových bioaditív
Enzymatic transformation of plant extracts as a potential source of food bioaditives
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 10. 5. 2018
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Mgr. Jiří Grúz, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ŠMOTKOVÁ, Zuzana. \textit{Enzymatická transformácia rastlinných extraktov ako potencionálny zdroj potravinových bioaditív}. Online. Bakalářská práce. Olomouc: Univerzita Palackého v Olomouci, Přírodovědecká fakulta. 2018. Dostupné z: https://theses.cz/id/6lg6u2/.
Jak správně citovat práci
ŠMOTKOVÁ, Zuzana. Enzymatická transformácia rastlinných extraktov ako potencionálny zdroj potravinových bioaditív. Olomouc, 2018. bakalářská práce (Bc.). UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI. Přírodovědecká fakulta
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI, Přírodovědecká fakultaUNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
Přírodovědecká fakultaBakalářský studijní program / obor:
Biologie / Experimentální biologie
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.
Název
Vložil
Vloženo
Práva