Sledování obsahu ftalátů v obalech a jejich migrace z obalů do masných výrobků – Bc. Eva Musilová
Bc. Eva Musilová
Master's thesis
Sledování obsahu ftalátů v obalech a jejich migrace z obalů do masných výrobků
Monitoring of phthalates content in packaging and their migration from the packaging to the meat products
Anotácia:
Diplomová práce na téma Sledování obsahu ftalátů v obalech a jejich migrace z obalů do masných výrobků se zabývá analýzou textilních barevně potištěných obalů určených k balení masných výrobků na obsah dibutylftalátu (DBP) a di-2-ethylhexylftalátu (DEHP) a monitorováním jejich migrace do modelových masných výrobků v průběhu skladování (osmadvacet dnů). Koncentrace DBP a DEHP v obalech dosahovala hodnot …viacAbstract:
This diploma thesis on the topic Monitoring of phthalates content in packaging and their migration from the packaging to the meat products deals with analysis of textile colour-printed packaging intented for packaging of meats products to find out dibutylphthalate (DBP) and di-2-ethylhexylphthalate (DEHP) content and also deals with monitoring migration of these phthalates into model meat products …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 4. 2017
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: prof. Ing. Alžbeta Jarošová, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendel University in Brno
Faculty of AgriSciencesMaster programme / odbor:
Chemistry and Food Technology / Food Quality and Safety
Práce na příbuzné téma
-
Sledování mikrobiálního složení ve fermentovaných mléčných výrobcích v průběhu zrání a po dobu skladování
Ondřej Černý -
Jakostní parametry olivového oleje v závislosti na době skladování
Tereza Brettfeldová -
Vliv teploty a doby skladování na mikrobiologickou kvalitu balené salátové zeleniny
Veronika Krejčová -
Vliv doby skladování na senzorickou jakost sušeného masa
Tereza Martincová -
Vliv konzervačních metod a doby skladování na obsah vitaminu C v ovocných šťávách
Gabriela Tomášková -
Vliv doby a podmínek skladování na kvalitu a výživnou hodnotu řízkové siláže
Michal Kuděla -
Vliv doby skladování na vybrané fyzikální vlastnosti vajec
Jana Strnková -
Vliv doby skladování na mikrobiologickou jakost mléka
Eliška Hrabová
Názov
Vložil
Vložené
Práva