Bc. Ján ŠTEFÍK

Master's thesis

Optimalizace prostorových nároku XML pomocí binárních formátu

The Optimisation of the XML Spatial Demands Using Binery Formats\nl{}
Anotácia:
Táto diplomová práca popisuje existujúce algoritmy a metódy používané na kompresiu XML súborov. Zameriava sa na niekoľko populárnych kompresných metód a ich využitie pri kompresii dokumentov ako textu, pri kompresii s využitím sémantických informácií v XML, tak i pri optimalizácii s použitím binárneho formátu. Praktická časť sa zaoberá analýzou nástrojov pre spracovanie binárneho formátu XML, následné …viac
Abstract:
This thesis describes the existing algorithms and methods which are used tp compress XML files. It focuses on several popular compression methods and their use for compressing documents as text, when compressed bu using semantic information in XML, as well as with optimizing used binary format. The practical part deals with the analysis for processing tools of binary format XML, subsequently designed …viac
 
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 29. 5. 2013
Zverejniť od: 29. 5. 2013

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedúci: doc. Mgr. Roman Jašek, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

ŠTEFÍK, Ján. Optimalizace prostorových nároku XML pomocí binárních formátu. Zlín, 2013. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta aplikované informatiky

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 29.5.2013

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 29. 5. 2013 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta aplikované informatiky
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Tomas Bata University in Zlín

Faculty of Applied Informatics

Master programme / odbor:
Engineering Informatics / Security Technologies, Systems and Management

Práce na příbuzné téma

  • Žádné práce na příbuzné téma.