Aneta Vítková

Bachelor's thesis

Produkce, zpracování a nutriční vlastnosti králičího masa

Production, Processing and Nutritional Properties of Rabbit Meat
Abstract:
Bakalářská práce je zaměřena na produkci, zpracování a nutriční vlastnosti králičího masa. V dnešní době rostoucího zájmu o zdravou výživu, zdravý životní styl a udržitelnost potravinové produkce je králičí maso často zmiňováno jako atraktivní alternativa k tradičně konzumovaným druhům masa. Je to maso nutričně bohaté a pro jeho dietetické vlastnosti je doporučováno dětem a pro osoby postižené kardiovaskulárním …more
Abstract:
The bachelor thesis is focused on the production, processing and nutritional properties of rabbit meat. In today's era of growing interest in healthy eating, healthy lifestyle and sustainability of food production, rabbit meat is often mentioned as an attractive alternative to traditionally consumed meats. It is a nutritionally rich meat and is recommended for children and for people suffering from …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 3. 5. 2024

Thesis defence

  • Date of defence: 12. 6. 2024
  • Supervisor: doc. Ing. Miroslav Jůzl, Ph.D.
  • Reader: Lukáš Dvořák, Ph.D.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta