Bc. Jaroslav Samek

Diplomová práce

Technologie výroby mražených krémů a sorbetů

Technology of Production of Frozen Creams and Sorbets
Anotace:
Diplomová práce „Technologie výroby mražených krémů a sorbetů“ obsahuje základní informace o mražených krémech a sorbetech, informace o jejich složkách a popis technologie výroby. U obsažených složek se práce zaměřuje především na sladidla, která mohou nahradit bílý cukr. Práce také obsahuje informace o nejčastějších vadách, legislativních požadavcích a o vlastnostech zmrzlin. Praktická část práce …více
Abstract:
The diploma thesis "Technology of Production of Frozen Creams and Sorbets" contains basic information about frozen creams and sorbets, information about their components, and a description of production technology. Regarding the components, the research focuses mainly on sweeteners, which can replace white sugar. The thesis also contains information about the most common defects, legislative requirements …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 4. 2021

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Alena Saláková, Ph.D.
  • Oponent: Eva Vítová, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta

Mendelova univerzita v Brně

Agronomická fakulta

Magisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie potravin