Markéta HAKENOVÁ
Bachelor's thesis
Neinvazivní liposukce
Non-Invasive Liposuction
Abstract:
Práce se zabývá historií a vývojem plastické a estetické chirurgie. První část se zaměřuje na vztah člověka k pochutinám, na stručný popis tukové tkáně, stádia celulitidy, tukových buněk a podkoţního tuku. Dále jsou zde popsány techniky invazivní a neinvazivní liposukce, jejich typy včetně ošetření a kontraindikace.Abstract:
The work deals with the history and development of plastic and aesthetic surgery. The first part focuses on man's relationship to meal, a brief description of the fatty tissue, adipose cells stage, cellulitis and subcutaneous fat. In addition, there are non-invasive and invasive techniques described liposuction, their types, including treatment and contra-indications.
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 27. 7. 2012
Accessible from:: 27. 7. 2012
Thesis defence
- Date of defence: 29. 8. 2012
Citation record
The right form of listing the thesis as a source quoted
HAKENOVÁ, Markéta. Neinvazivní liposukce. Zlín, 2012. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 27.7.2012
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou od 27. 7. 2012 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyBachelor programme / field:
Chemistry and Food Technologies / Chemistry and Food Technologies
Theses on a related topic
-
Palmový tuk
Michaela Krupková -
Kokosový tuk
Izabela Vojsovičová -
Mléčný tuk a jeho využití v potravinářských technologiích
Martina Nejedlíková -
Tuk a mastné kyseliny v čokoládě
Simona Pešková -
Přispívá skutečně mléčný tuk k rozvoji aterosklerózy?
Martina Otáhalová -
Intramuskulární tuk v hovězím mase a jeho vliv na vnímání organoleptických vlastností konzumenty
Adéla Zelenková -
Palmový tuk ve výživě člověka
Klára Kňákalová -
Potenciál palmového oleje v potravinách bohatých na tuk
Julia Bílková