Lucie Vaškových

Bakalářská práce

Vybrané potraviny s delší dobou minimální trvanlivosti a hodnocení jejich jakosti

Quality Assesment of selected foodstuffs with longer shelf life
Anotace:
Cílem bakalářské práce bylo provést skladovací pokus s 6 trvanlivými potravinami, a to od 15. do 24. měsíce jejich skladování. Potraviny byly skladovány při třech teplotách, a to mrazírenská, tedy -18 °C, chladírenská, 5 °C a pokojová, 23 °C. V průběhu skladování byly odebírány vzorky pro chemickou analýzu (pH, obsah sušiny, obsah amoniaku, bílkovin, tuku, thiobarbiturové číslo), texturní analýzu, …více
Abstract:
The aim of the bachelor thesis was to carry out a storage experiment with 6 durable food during 12 months. Food were stored at three temperatures, freezing temperature -18 °C, refrigerating temperature 5 °C and room temperature 23 °C. Samples were taken for chemi-cal analysis (pH, dry matter content, ammonia, protein, fat, thiobarbituric number), texture analysis, sensory analysis and microbiological …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 17. 5. 2018

Obhajoba závěrečné práce

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Vaškových, Lucie. Vybrané potraviny s delší dobou minimální trvanlivosti a hodnocení jejich jakosti. Zlín, 2018. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe