Influence of drying method on drying kinetics and organoleptic properties of selected Cambodian fresh water fish species – Ing. Anna Hubáčková
Ing. Anna Hubáčková
Doctoral thesis
Influence of drying method on drying kinetics and organoleptic properties of selected Cambodian fresh water fish species
Vliv sušících metod na průběh sušení a organoleptické vlastnosti vybraných sladkovodních ryb v Kambodži
Abstract:
Převážná většina obyvatel Kambodže je závislá na zemědělství a jedním z nejdůležitějších odvětví v produkci potravin je chov sladkovodních ryb, mezi jejichž nejrozšířenější způsob zpracování patří sušení. Cílem této práce je vyzkoumat vliv sušení v rozdílných podmínkách u čtyř běžných druhů sladkovodních ryb: hrdložábříka bílého (Monopterus albus), tlamouna nilského (Oreochromis niloticus), keříčkovce …moreAbstract:
A great part of the population in Cambodia is strongly dependent on agriculture and one of the most important means of food production is freshwater aquaculture. Drying was investigated as one of the promising techniques for fish processing in this country.The objective of this study is to investigate the influence of drying under different conditions on selected freshwater fish species, namely swamp …more
Language used: English
Date on which the thesis was submitted / produced: 19. 5. 2017
Thesis defence
- Supervisor: doc. Ing. Jan Banout, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
HUBÁČKOVÁ, Anna. \textit{Influence of drying method on drying kinetics and organoleptic properties of selected Cambodian fresh water fish species}. Online. Doctoral theses, Dissertations. Praha: Czech University of Life Sciences Prague, Faculty of Tropical AgriSciences. 2017. Available from: https://theses.cz/id/6o2lke/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta tropického zemědělstvíCzech University of Life Sciences Prague
Faculty of Tropical AgriSciencesDoctoral programme / field:
Agricultural Specialization / Sustainable Rural Development in the Tropics And Subtropics
Theses on a related topic
-
Vliv různého režimu zmražení na fyzikální, technologické a organoleptické vlastnosti masa farmově chovaných daňků evropských (Dama dama)
Andreja Gajić -
Vliv nádob použitých při zrání na organoleptické vlastnosti alkoholických nápojů
Eliška Plecitá -
Vliv různého způsobu zrání na fyzikální, chemické a organoleptické vlastnosti hovězího masa
Vitalii Varha -
Vliv způsobu tepelné úpravy hovězího masa na nutriční hodnotu, technologické a organoleptické vlastnosti
Daniel Drholec -
Vliv způsobu tepelné úpravy masa antilopy losí (Taurotragus oryx) na nutriční hodnotu, technologické a organoleptické vlastnosti
Markéta Kraus -
Vliv různého způsobu zrání na fyzikální a organoleptické vlastnosti králičího masa
Martina Kučerová -
Organoleptické vlastnosti zvěřiny a výrobků z ní
Marie Henrychová -
Vliv složení na organoleptické vlastnosti masa
Eva Budková
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights