Bc. Jan Kozák

Diplomová práce

Měření spokojenosti zákazníků s maloobchodní nabídkou čerstvého droždí

Measurement of customer satisfaction with the fresh yeast retail offer
Anotace:
Ve své diplomové práci jsem se zaměřil na specifikaci základních kvalitativních znaků u čerstvého droždí a na jejich vnímání koncovými zákazníky. Definoval jsem ideálně zabalenou a z kvalitativního hlediska nejlépe vnímanou kostičku čerstvého droždí. Následně jsem změřil aktuální spokojenost koncových zákazníků s nabídkou v maloobchodě. Samostatný blok otázek jsem věnoval symbolům, které si zákazníci …více
Abstract:
In my master´s Dissertation I targeted to specify basic quality attributes in fresh yeast and to their acceptance by final customers. I defined ideal appearance of packed fresh yeast cube and also the ideal quality appearance of final product. Afterwards I measured customers actual satisfaction with fresh yeast in retail. Separate block of questions I dedicated to symbols, which customers connect with …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 17. 6. 2015

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 3. 9. 2015
  • Vedoucí: doc. Ing. Dagmar Jakubíková, Ph.D.
  • Oponent: doc. Mgr. Ing. Karel Chadt, CSc.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Magisterský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Marketingové komunikace