Technologická zařízení pro přípravu stravy a jejich vliv na senzorickou jakost vybraných pokrmů – Filip Chalupa
Filip Chalupa
Bakalářská práce
Technologická zařízení pro přípravu stravy a jejich vliv na senzorickou jakost vybraných pokrmů
Technological equipment for food preparation and its influence on the sensory quality of selected dishes
Anotace:
Cílem bakalářské práce bylo zjistit vliv technologických zařízeních určených pro přípravu stravy na senzorickou jakost potravin. Data byla získávána pomocí dotazníkového šetření spojeného se senzorickou analýzou prováděnou ve firmě RM Gastro, kde probíhala praktická část bakalářské práce. Vzorky kuřecích steaků připravovaných na čtyřech různých gastro zařízeních vyráběných v podniku RM Gastro byly …víceAbstract:
The aim of the bachelor thesis was to investigate the influence of technological equipment for food preparation on the sensory quality of food. Data was collected by means of a questionnaire survey combined with sensory analysis carried out in RM Gastro, where the practical part of the bachelor thesis was carried out. Samples of chicken steaks from four different gastro appliances produced at RM Gastro …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2. 5. 2024
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 27. 5. 2024
- Vedoucí: Bc. Ing. Mgr. Diana Chrpová, Ph.D.
- Oponent: Andrea Maťhová, Ing. Ing.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
CHALUPA, Filip. \textit{Technologická zařízení pro přípravu stravy a jejich vliv na senzorickou jakost vybraných pokrmů}. Online. Bakalářská práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů. 2024. Dostupné z: https://theses.cz/id/6pha8c/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůČeská zemědělská univerzita v Praze
Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůBakalářský studijní program:
Výživa a potraviny
Práce na příbuzné téma
-
Technologická zařízení pro ražení Důlního závodu 1-lokalita Lazy
Robert Niemiec -
Technologická zařízení v halách pro nosnice
Eva Saibtová -
Návrh technologického zařízení čerpacího systému
Pavel Matušina -
Optimalizace technologického zařízení pilařského provozu s ohledem na množství a kvalitu zpracovávané dřevní suroviny
Ladislav Morávek -
Zajištění zaměstnanců při údržbě technologického zařízení ve výšce a nad volnou hloubkou
Lenka Nieslaniková -
Vliv způsobu tepelné úpravy na hmotnostní ztráty a senzorickou jakost masa.
Ivana NAVRÁTILOVÁ -
Změny senzorické jakosti potravin ošetřených mikrovlnným zářením v průběhu jejich skladování
Jolana Trojáčková -
Didaktický materiál do hodin „Příprava pokrmů“ na Praktické škole dvouleté
Romana Osinková
Název
Vložil
Vloženo
Práva