Kontaminace skořápkových plodů mikroorganismy – Bc. Veronika Baťová
Bc. Veronika Baťová
Bachelor's thesis
Kontaminace skořápkových plodů mikroorganismy
Nuts - source of microorganisms
Abstract:
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou kontaminace skořápkových plodů mikroorganismy. Teoretická část se zmiňuje nejprve o významných obsahových látkách skořápkových plodů a pozitivním vlivu konzumace skořápkových plodů na zdraví člověka. Dále se zabývá kontaminací skořápkových plodů mikroorganismy a riziky, které z ní vyplývají. Pozornost je věnována především některým toxigenním druhům vláknitých …moreAbstract:
This bachelor thesis deals with the issue of contamination of nuts with microorganisms. The theoretical part at first mentions some important substances of nuts and the positive effect of nuts consumption on human health. Then it deals with the contamination of nuts with microorganisms and the risks resulting from it. Attention is paid especially to certain toxigenic species of fibrous micromycetes …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 14. 5. 2018
Identifier:
https://is.muni.cz/th/ieijl/
Thesis defence
- Date of defence: 4. 6. 2018
- Supervisor: RNDr. Danuše Lefnerová, Ph.D.
- Reader: doc. MUDr. Jan Šimůnek, CSc.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Masarykova univerzita, Lékařská fakultaMasaryk University
Faculty of MedicineBachelor programme / field:
Specializations in Health Science / Nutritive therapist
Theses on a related topic
-
Vláknité mikromycety jako producenti mykotoxinů v sýrech
Zuzana Pavlíčková -
Molekulární identifikace a charakterizace klinicky významných mikromycet
Anna VÁVROVÁ -
Význam suchých skořápkových plodů ve výživě
Martina Suchá