Bc. Veronika Baťová

Bakalářská práce

Kontaminace skořápkových plodů mikroorganismy

Nuts - source of microorganisms
Anotace:
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou kontaminace skořápkových plodů mikroorganismy. Teoretická část se zmiňuje nejprve o významných obsahových látkách skořápkových plodů a pozitivním vlivu konzumace skořápkových plodů na zdraví člověka. Dále se zabývá kontaminací skořápkových plodů mikroorganismy a riziky, které z ní vyplývají. Pozornost je věnována především některým toxigenním druhům vláknitých …více
Abstract:
This bachelor thesis deals with the issue of contamination of nuts with microorganisms. The theoretical part at first mentions some important substances of nuts and the positive effect of nuts consumption on human health. Then it deals with the contamination of nuts with microorganisms and the risks resulting from it. Attention is paid especially to certain toxigenic species of fibrous micromycetes …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 14. 5. 2018

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 4. 6. 2018
  • Vedoucí: RNDr. Danuše Lefnerová, Ph.D.
  • Oponent: doc. MUDr. Jan Šimůnek, CSc.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Lékařská fakulta

Masarykova univerzita

Lékařská fakulta

Bakalářský studijní program / obor:
Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut

Práce na příbuzné téma