Kontaminace skořápkových plodů mikroorganismy – Bc. Veronika Baťová
Bc. Veronika Baťová
Bakalářská práce
Kontaminace skořápkových plodů mikroorganismy
Nuts - source of microorganisms
Anotace:
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou kontaminace skořápkových plodů mikroorganismy. Teoretická část se zmiňuje nejprve o významných obsahových látkách skořápkových plodů a pozitivním vlivu konzumace skořápkových plodů na zdraví člověka. Dále se zabývá kontaminací skořápkových plodů mikroorganismy a riziky, které z ní vyplývají. Pozornost je věnována především některým toxigenním druhům vláknitých …víceAbstract:
This bachelor thesis deals with the issue of contamination of nuts with microorganisms. The theoretical part at first mentions some important substances of nuts and the positive effect of nuts consumption on human health. Then it deals with the contamination of nuts with microorganisms and the risks resulting from it. Attention is paid especially to certain toxigenic species of fibrous micromycetes …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 14. 5. 2018
Identifikátor:
https://is.muni.cz/th/ieijl/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 4. 6. 2018
- Vedoucí: RNDr. Danuše Lefnerová, Ph.D.
- Oponent: doc. MUDr. Jan Šimůnek, CSc.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Lékařská fakultaMasarykova univerzita
Lékařská fakultaBakalářský studijní program / obor:
Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut
Práce na příbuzné téma
-
Vláknité mikromycety jako producenti mykotoxinů v sýrech
Zuzana Pavlíčková -
Molekulární identifikace a charakterizace klinicky významných mikromycet
Anna VÁVROVÁ -
Význam suchých skořápkových plodů ve výživě
Martina Suchá