Analýzy trhu a dostupnosti biopotravin na vybraných lokalitách Jihomoravského kraje – Barbora Sedláková
Barbora Sedláková
Bakalářská práce
Analýzy trhu a dostupnosti biopotravin na vybraných lokalitách Jihomoravského kraje
Analyzes of market and availability of organic food in selected localizations of South Moravian region
Anotace:
Bakalářská práce, jejíž téma zní Analýzy trhu a dostupnost biopotravin na vybraných lokalitách Jihomoravského kraje, je věnována charakteristice ekologického zemědělství, jeho zásadám a principům. Další úsek literární části je zaměřen na biopotraviny, především na výrobu, kvalitu a značení. Praktická část se zabývá producenty biopotravin v Jihomoravském kraji a také analýzou cen biopotravin v obchodních …víceAbstract:
Bachelor thesis, its name is Analyzes of market and availability of organic food in selected localizations of South Moravian region. Is dedicated to characteristics of eco-logical agriculture, its tenets and principles. Another section of literary part is con-cent-ration on organic food. Especially with focus on production, quality and marking. The practical part is concerned by producers of organic …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 28. 4. 2017
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 7. 6. 2017
- Vedoucí: Ing. Tamara Dryšlová, Ph.D.
- Oponent: Jaromír Procházka, CSc.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendelova univerzita v Brně
Agronomická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Zemědělské inženýrství / Agrobyznys
Práce na příbuzné téma
-
Ekologické zemědělství na Děčínsku
Kateřina VRABCOVÁ -
Ekologické zemědělství v Ústeckém kraji
Petr ANTOŠ -
Ekologické zemědělství ve Zlínském kraji
Kamila MIŠTEROVÁ -
Srovnání právních požadavků na přiznání ceritifkace "bio potravina" v USA a ve vybraných jurisdikcích EU
Barbora Ševčíková -
Rizikové prvky v ekologické a konvenční produkci potravin
Lenka Štefanidesová -
Sledování faktorů, které ovlivňují preference při výběru bioproduktů oproti potravinám z konvenční produkce
Jan Ryšavý -
Consumers' values and motives driving organic food consumption
Igor Muravyev -
Customer motivations in the purchase of organic food
Tamara Savelyeva
Název
Vložil
Vloženo
Práva