Moderní trendy ve stravování člověka a jejich ekonomická dostupnost – Jarmila Škrabalová
Jarmila Škrabalová
Bachelor's thesis
Moderní trendy ve stravování člověka a jejich ekonomická dostupnost
Anotácia:
Závěrečná práce, Moderní trendy ve stravování člověka a jejich ekonomická dostupnost, se zabývá dnešními moderními trendy ve stravování a zjišťováním na základě čeho, se lidé o svém stravování rozhodují. Teoretická část objasňuje moderní trendy jako způsoby stravování a jejich ekonomickou dostupnost v podobě cenového vyjádření na základě vzorových týdenních jídelníčků společně s nákupem potravin. Výzkumná …viacAbstract:
Thesis Modern Trends in Human Food and Availability and Economics covers today´s modern trends in human eating habits and researches on what basis do people make decisions about them. Theoretical part of the thesis explains modern eating trends their economical accessibility as cost figures calculated from weekly food templates and their shopping price. Research part of the thesis analyzes responses …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 16. 4. 2018
Identifikátor:
http://theses.cz/id/6r2ohg/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 12. 6. 2018
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
Bachelor programme:
Gastronomie, hotelnictví a turismus
Práce na příbuzné téma
-
Sportovně-ekonomická analýza florbalového klubu
Němcová Němcová -
Sportovně-ekonomická analýza AC Sparta Praha
Hlaváček Hlaváček -
Ekonomická analýza výdajové stránky prvního roku života dítěte
Gabriela Hartmannová -
Bezručova Opava (1958–2009), analýza dramaturgické, marketingové a ekonomické stránky festivalu
Barbora Šenfeldová -
Projekt založení MSP (vlastnické, právní, ekonomické a jiné aspekty)
Michal Pilecký
Názov
Vložil
Vložené
Práva