Dominika Flamíková

Bakalářská práce

Stravovacie služby poskytované v leteckej doprave

Stravovací služby poskytované v letecké dopravě
Anotace:
Tato práce se zabývá stravovacími službami v letecké dopravě. První kapitola má za úkol představit leteckou dopravu, vplyvy, které na ni působili v posledním desetiletí a současné trendy v poskytování služeb na palubě letadla. Druhá kapitola je věnována stravovacím službám v letecké dopravě. Obsahuje například systém stravování v nízkonákladových leteckých společnostech a podrobný popis systému kritických …více
Abstract:
This thesis is devoted to food services provided within the air transport. The first chapter introduces the air transport, influences on it during the last ten years and current trends in onboard services. The second chapter is dedicated to food services in the air transport. It contains for example system of boarding in case of low cost carriers and detailed description of Hazard Analysis and Critical …více
Abstract:
Táto práca sa zaoberá stravovacími službami v leteckej doprave. Prvá kapitola má za úlohu predstaviť leteckú dopravu, vplyvy, ktoré na ňu pôsobili v poslednom desaťročí a súčasné trendy v poskytovaní služieb na palube lietadla. Druhá kapitola je venovaná stravovacím službám v leteckej doprave. Obsahuje napríklad systém stravovania v nízkonákladových leteckých spoločnostiach a podrobný popis systému …více
 
 
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 12. 2010

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 25. 5. 2011
  • Vedoucí: Martin Vaško
  • Oponent: Hana Zábranská

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Praze
http://www.vse.cz/vskp/eid/25583