Mariya KOZLYUK
Bakalářská práce
Gastroturismus v Evropě
Gastrotourism in Europe
Anotace:
V současné době je jednou z hlavních části odvětví cestovního ruchu stravování hostů. Proto se gastronomie stala významnou součástí kultury každé země a zdrojem její identity. Je důležité udržovat a podporovat různé možnosti stravování, a tím i zachovávat regionální identitu území a zvyšovat její turistickou přitažlivost. Cíle bakalářské práce jsou: definovat pojem "gastronomický turismus",charakterizovat …víceAbstract:
Currently, one of the main parts of the tourism industry is catering to guests. Therefore, gastronomy has become an important part of each country's culture and a source of its identity. It is important to maintain and promote different dining options, thereby preserving the regional identity of the territory and increasing its tourist attraction. The aims of the bachelor thesis are: to define the …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 13. 4. 2019
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: RNDr. Renata Klufová, Ph.D.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
KOZLYUK, Mariya. Gastroturismus v Evropě. Č. Budějovice, 2019. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Ekonomická fakulta
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Ekonomická fakultaJIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Ekonomická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Obchodní podnikání
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.
Název
Vložil
Vloženo
Práva