Vybrané značky kvality potravin a jejich vliv na spotřebitele – Kateřina Volfová
Kateřina Volfová
Bakalářská práce
Vybrané značky kvality potravin a jejich vliv na spotřebitele
Selected food quality marks and their influence on consumers
Anotace:
Bakalářská práce se věnuje značkám kvality potravin a jejich vlivu na spotřebitele. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Teoretická část je zaměřena na pojmy značka a kvalita. V rámci této části jsou vzpomenuty základní charakteristiky značek a význam značek pro spotřebitele. Teoretická část se dále věnuje vysvětlení pojmu kvalita, jejímu významu v legislativě, řízení kvality v potravinářském …víceAbstract:
The bachelor thesis deals with food quality marks and their influence on consumers. The thesis is divided into theoretical and practical parts. The theoretical part focuses on the concepts of brand and quality. The basic characteristics of brands and the importance of brands for consumers are outlined in this section. The theoretical part further explains the conception of quality, its importance in …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 29. 11. 2011
Identifikátor:
http://www.vse.cz/vskp/eid/30598
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 24. 5. 2012
- Vedoucí: Jiří Zeman
- Oponent: Alena Filipová
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Prazehttp://www.vse.cz/vskp/eid/30598
Vysoká škola ekonomická v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Mezinárodní ekonomické vztahy / Mezinárodní obchod
Práce na příbuzné téma
-
Klamání spotřebitelů prostřednictvím značek kvality
Šimon Seman -
Současné značky kvality potravin – kvantita vs. kvalita značek
Lucie Musilová -
Zjištění postojů generace Y ke značkám kvality potravin
Dominika Rozmajzlová -
Spotřebitelské vnímání kvality potravin
Anežka Kühnová -
Vliv značky na kupní chování spotřebitele - značky kvality a původu potravin
Ondřej Heimerle -
Značky kvality potravin na českém trhu
Veronika JÍLKOVÁ -
Současné značky kvality potravin – kvantita vs. kvalita značek
Nikola Novosádová -
Vliv značky kvality na rozhodování spotřebitele
Lucie Zatloukalová