Patrik TOMAN
Bakalářská práce
Polotovary pokrmů z brambor
Ready-to Cook Potato Foods
Anotace:
Bakalářská práce pojednává o základní charakteristice brambor a bramborových polotovarů. V části první je zachycena charakteristika brambor, první historické záznamy o bramborách, co všechno je obsaženo v bramborové hlíze, dělení brambor dle použití, jejich využití v dnešní gastronomii, jak se správně brambory mají skladovat a jaké jsou nejčastější vady brambor. Druhá část pojednává o pojmu "convenience …víceAbstract:
My bachelor work is about basic characteristics of potatoes and potatoes semifinished products. The first part of the work is about: Characteristics of potatoes, first historic records about potatoes, what "potatoes tubers" includes, dividing potatoes according to usage, using potatoes in nowadays gastronomy, how store potatoes correctly and what are the most common defekts of potatoes. The second …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 16. 5. 2013
Zveřejnit od: 16. 5. 2013
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Jak správně citovat práci
TOMAN, Patrik. Polotovary pokrmů z brambor. Zlín, 2013. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 16.5.2013
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 16. 5. 2013 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii
Práce na příbuzné téma
-
Návrh technologie přípravy polotovaru
Přemysl Pechal -
Hodnocení přesnosti po dokončování technologií frézování z polotovaru po 3D tisku
Martin Vydomus -
Hodnocení přesnosti po dokončování technologií elektroerozivního drátového řezání z polotovaru po 3D tisku
Lukáš Vymazal -
Technologie výroby outdoorových nožů se zaměřením na tepelné zpracování polotovarů
Vojtěch Karaus -
Procesy zpracování dřeva a problematika technologie výroby polotovarů
Samuel Šimo -
Hodnocení kvality povrchu po dokončování technologií elektroerozivního drátového řezání a frézování z polotovaru po 3D tisku
Lukáš Sláma -
Technologie rovnání polotovarů
Marek Sikora -
Využití technologie robotického navařování pro výrobu armatur
Jan Kubný