Bc. Igor Kuznetcov

Bakalářská práce

Sýry v gastronomii

Cheese in gastronomy
Anotace:
V této bakalářské práci jsem se zaměřil na problematiku sýrů v gastronomii. Narozeny v Rusku žiju v Praze několik let, ale i za tak krátkou dobu jsem si povšiml rozdílného využití sýrů v gastronomii, a proto hlavní proud mého průzkumu je zaměřen na porovnání těchto rozdílů. Objektem průzkumu byla zvolena konkrétní skupiny lidí- vysokoškolští studenti Prahy a Iževska. Zvoleny problém jsem vyřešil pomoci …více
Abstract:
In this dissertation I have focused on the issues of cheese in gastronomy. Born in Russia I have been living in Prague for several years, but in that short time I noticed a difference in the use of cheese in gastronomy and therefore the main stream of my research is focused on the comparison of these differences. As an object of the survey was chosen specific groups of people- hight school students …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 28. 4. 2015

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 1. 9. 2015
  • Vedoucí: Ing. Zbyněk Vinš
  • Oponent: Ing. Helena Buřičová

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze