Autentikace doplňků stravy rostlinného původu pomocí infračervené spektrometrie – Tereza Korpasová
Tereza Korpasová
Bakalářská práce
Autentikace doplňků stravy rostlinného původu pomocí infračervené spektrometrie
Authentication of food supplements of plant origin using infrared spectrometry
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2021
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KORPASOVÁ, Tereza. \textit{Autentikace doplňků stravy rostlinného původu pomocí infračervené spektrometrie}. Online. Bakalářská práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2021. Dostupné z: https://theses.cz/id/6uq2k5/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Fakulta potravinářské a biochemické technologieBakalářský studijní program:
Forenzní analýza
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.