Martin Kamenický

Bakalářská práce

Ovlivní domácí kávovary návštěvnost v gastronomických zařízeních

Affect domestic coffee attendance in hospitality
Anotace:
Obsahem této bakalářské práce je analýza návštěvnosti gastronomických zařízení v závislosti na domácích kávovarech. V teoretické části se zaobíráme problematikou domácích i profesionálních kávovarů, mlýnků na kávu a kávou samotnou. Analytická část práce je věnována průzkumu veřejného mínění a vytvoření podkladů pro návrhovou část práce. V návrhové části se vychází ze zjištěných informací a na jejich …více
Abstract:
The aim of this Balechor´s thesis is to analyze the turnout of gastronomic units depending on the home coffee machines. In the theoretical part we entertain the issue of home and professional coffee machines, grinders and the coffe itself. The analytical part of this Bachelor´s thesis is given to opinion poll and to creation of bases for the next part of this thesis where we use the findings. Based …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 12. 5. 2014

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 5. 6. 2014
  • Vedoucí: Dr. Ing. Sylva Skupinová
  • Oponent: Ing. Vladimír Filip

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví