Ovlivní domácí kávovary návštěvnost v gastronomických zařízeních – Martin Kamenický
Martin Kamenický
Bakalářská práce
Ovlivní domácí kávovary návštěvnost v gastronomických zařízeních
Affect domestic coffee attendance in hospitality
Anotace:
Obsahem této bakalářské práce je analýza návštěvnosti gastronomických zařízení v závislosti na domácích kávovarech. V teoretické části se zaobíráme problematikou domácích i profesionálních kávovarů, mlýnků na kávu a kávou samotnou. Analytická část práce je věnována průzkumu veřejného mínění a vytvoření podkladů pro návrhovou část práce. V návrhové části se vychází ze zjištěných informací a na jejich …víceAbstract:
The aim of this Balechor´s thesis is to analyze the turnout of gastronomic units depending on the home coffee machines. In the theoretical part we entertain the issue of home and professional coffee machines, grinders and the coffe itself. The analytical part of this Bachelor´s thesis is given to opinion poll and to creation of bases for the next part of this thesis where we use the findings. Based …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 12. 5. 2014
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/11964/vsh_b/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 5. 6. 2014
- Vedoucí: Dr. Ing. Sylva Skupinová
- Oponent: Ing. Vladimír Filip
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KAMENICKÝ, Martin. \textit{Ovlivní domácí kávovary návštěvnost v gastronomických zařízeních}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2014. Dostupné z: https://theses.cz/id/6utuxo/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Gastronomické úpravy kávy, příprava a její kultura
Natálie Loupová -
Příprava kávy a její kultura
Lucie ŠTĚRBOVÁ -
Vliv složení a způsobu přípravy kávy na její senzorické vlastnosti
Kamila Součková -
Příjem kofeinu v závislosti na druhu kávy a způsobu přípravy
Anna Švecová -
Aplikace vícekriteriální analýzy variant při výběru mlýnku na kávu pro restauraci
Vladislav Zhukeyev -
Design mlýnku na kávu
Martin Krčma -
Design ručního mlýnku na kávu
Pavel Klvaňa