Textura mléčných dezertů fermentovaných v obalu – Bc. Klaudie Šudrychová
Bc. Klaudie Šudrychová
Diplomová práce
Textura mléčných dezertů fermentovaných v obalu
Texture of set-type milk fermented desserts
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2020
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ŠUDRYCHOVÁ, Klaudie. \textit{Textura mléčných dezertů fermentovaných v obalu}. Online. Diplomová práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2020. Dostupné z: https://theses.cz/id/6vaokh/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Fakulta potravinářské a biochemické technologieMagisterský studijní program:
Technologie potravin
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.