Kristýna Zlomková

Bachelor's thesis

Vliv technologických operací na obsah bezcukerného extraktu

The influence of technological operations on the content of sugar-free extract
Abstract:
Práce se zabývá možným vlivem technologických operací na obsah bezcukerného extraktu ve víně. V teoretické části je popsán bezcukerný extrakt a jeho složení. Dále jsou popsány základní technologické operace. Praktická část popisuje postup měření a následného zjištění bezcukerného extraktu ve víně a věnuje se několika vzorkům vín, u kterých byl bezcukerný extrakt měřen. Bezcukerný extrakt a technologické …more
Abstract:
The work deals with the possible influence of technological operations on the content of sugar-free extract in wine. The theoretical part describes the sugar-free extract and its composition. Next, basic technological operations are described. The practical part describes the procedure for measuring and subsequent detection of sugarfree extract in wine and deals with several wine samples in which …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 3. 5. 2024

Thesis defence

  • Date of defence: 12. 6. 2024
  • Supervisor: prof. Ing. Mojmír Baroň, Ph.D.
  • Reader: Ondřej Stejskal, Ing.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakulta