Kristýna Zlomková

Bakalářská práce

Vliv technologických operací na obsah bezcukerného extraktu

The influence of technological operations on the content of sugar-free extract
Anotace:
Práce se zabývá možným vlivem technologických operací na obsah bezcukerného extraktu ve víně. V teoretické části je popsán bezcukerný extrakt a jeho složení. Dále jsou popsány základní technologické operace. Praktická část popisuje postup měření a následného zjištění bezcukerného extraktu ve víně a věnuje se několika vzorkům vín, u kterých byl bezcukerný extrakt měřen. Bezcukerný extrakt a technologické …více
Abstract:
The work deals with the possible influence of technological operations on the content of sugar-free extract in wine. The theoretical part describes the sugar-free extract and its composition. Next, basic technological operations are described. The practical part describes the procedure for measuring and subsequent detection of sugarfree extract in wine and deals with several wine samples in which …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 3. 5. 2024

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 12. 6. 2024
  • Vedoucí: prof. Ing. Mojmír Baroň, Ph.D.
  • Oponent: Ondřej Stejskal, Ing.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakulta

Mendelova univerzita v Brně

Zahradnická fakulta

Bakalářský studijní program / specializace:
Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství