Tereza Hemzáčková

Bakalářská práce

Specifika v zajišťování stravování ve školách

The Specifics of Providing Catering at Schools
Anotace:
Tato bakalářská práce se zabývá specifiky školního stravování. V teoretické části je definována gastronomie a gastronomické služby. Blíže je charakterizována oblast školního stravování a popsán systém zajišťování stravy ve školních jídelnách, zejména čím se zařízení školního stravování musí řídit, co musí splňovat a jaká platná legislativa tuto oblast upravuje. Cílem práce je analyzovat provoz dvou …více
Abstract:
This bachelor thesis looks into the specifics of catering services of elementary schools. In the theoretical part the terms gastronomy and gastronomical services are defined. Next follows characterization of the area of elementary school catering, and description of the system that provides catering in school dining facilities, especially the directions that this facilities must follow, standarts, …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 4. 2016

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 3. 6. 2016
  • Vedoucí: Ing. Blanka Zimáková
  • Oponent: Ing. Zbyněk Vinš

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze