Bc. Veronika VEČEŘOVÁ

Diplomová práce

Porovnání typů diet z výživového hlediska ve třech lázeňských centrech

Comparison of Diet Types from Nutritional Point of View in Three Spas
Anotace:
Diplomová práce se zaměřuje na diety předepisované pacientům v lázeňských centrech. Vybranými objekty jsou Lázně Luhačovice, Lázně Teplice nad Bečvou a Mariánské Lázně. Podrobně jsou popsány 3 typy diet (nízkocholesterolová, redukční a diabetická) a normy jejich nutričních faktorů. V práci jsou hodnoceny jídelní lístky, které sestavují nutriční terapeuti lázeňských zařízení k daným dietám. Bylo zjištěno …více
Abstract:
The thesis is focused on diets prescribed to patients in the spa resorts. The selected spa resorts are Lazne Luhacovice, Lazne Teplice nad Becvou and Marianske Lazne. Three types of diets such as low cholesterol, reducing, diabetic, and their standards of nutritional factors are described. The thesis also deals with the evaluation of menus compiled in ac-cordance with selected diets, that are created …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 5. 2012
Zveřejnit od: 31. 12. 2999

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 5. 6. 2012
  • Vedoucí: Ing. Pavlína Boudová Pečivová, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

VEČEŘOVÁ, Veronika. Porovnání typů diet z výživového hlediska ve třech lázeňských centrech. Kroměříž, 2012. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta technologická

Magisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin

Práce na příbuzné téma