Modurotoluwa Emmanuel Ojo

Diplomová práce

Drying and Sensory Characteristics of Mango (Mangifera indica)

Abstract:
Mango (Mangifera indica L.) is a commercially important fruit which is growing in popularity worldwide, particularly in regions not suited for local production. There is a need for proper processing of this product to reduce postharvest loss and preserve quality of fruit during transport. The aim of this research was to investigate the influence of two types of drying methods, namely hot-air drying …více
 
 
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 24. 4. 2023

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Iva Kučerová, Ph.D.
  • Oponent: Adéla Fraňková, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta tropického zemědělství

Česká zemědělská univerzita v Praze

Fakulta tropického zemědělství

Magisterský studijní program:
Agri-food Systems and Rural Development

Práce na příbuzné téma

 
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Theses 6w9dp7 6w9dp7/2
24. 4. 2023
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.