Drying and Sensory Characteristics of Mango (Mangifera indica) – Modurotoluwa Emmanuel Ojo
Modurotoluwa Emmanuel Ojo
Diplomová práce
Drying and Sensory Characteristics of Mango (Mangifera indica)
Abstract:
Mango (Mangifera indica L.) is a commercially important fruit which is growing in popularity worldwide, particularly in regions not suited for local production. There is a need for proper processing of this product to reduce postharvest loss and preserve quality of fruit during transport. The aim of this research was to investigate the influence of two types of drying methods, namely hot-air drying …více
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 24. 4. 2023
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Iva Kučerová, Ph.D.
- Oponent: Adéla Fraňková, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
OJO, Modurotoluwa Emmanuel. \textit{Drying and Sensory Characteristics of Mango (Mangifera indica)}. Online. Diplomová práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta tropického zemědělství. 2023. Dostupné z: https://theses.cz/id/6w9dp7/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta tropického zemědělstvíČeská zemědělská univerzita v Praze
Fakulta tropického zemědělstvíMagisterský studijní program:
Agri-food Systems and Rural Development
Práce na příbuzné téma
Název
Vložil
Vloženo
Práva