Podnikatelský plán na založení restaurace – Anna Langerová
Anna Langerová
Master's thesis
Podnikatelský plán na založení restaurace
Anotácia:
Tato diplomová práce si klade za cíl poskytnout majiteli restaurace ucelený plán, který využije při založení jeho podniku. Dále také evaluuje situaci po šesti měsících provozu s poskytnutím návrhu na další kroky do budoucna.Práce je rozdělena do dvou částí – teoretické a praktické. V teoretické části tato práce seznamuje se specifikami malého a středního podnikání a vysvětluje základní analýzy potřebné …viacAbstract:
The goal of this diploma thesis is to give the whole plan to the owner of the restaurant. It also evaluates the situation after six months and recommends next steps that should be taken. It is devided into two parts – theoretical and practical. Theoretical part summarizes secifics of small and middle – sized enterprises and explains basic analyzes used in the plan. Practical part applies this knowledge …viacKľúčové slová
podnik podnikatelský plán plánování analýza marketing business business plan planning analysis
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 8. 2019
Identifikátor:
http://theses.cz/id/6xefop/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 12. 9. 2019
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
České vysoké učení technické v Praze
Celoškolská pracoviště (studium mimo fakulty)Master programme / odbor:
Řízení rozvojových projektů / Projektové řízení inovací
Práce na příbuzné téma
-
Business Plan of a New Gastronomic Company
Bettina Asztalos -
Business plan
Luis Antonio Angeles Pérez -
Company Business Plan
Maria Ageenko -
Business plan
Zuzana Vdovjaková -
Business Plan for Café-bar "Ave"
Khashimzhan Arziyev -
Business Plan – Dental ordination Angel Smile
Stanislava Kozlova -
Organic Digital Marketing Plan for the HORAMI Academy
Thi Gia Khanh Ong -
A Market Analysis for a Slovak Event Planning Agency
Hana Šimková