Jana Koudelková

Bakalářská práce

Změny při tepelné úpravě masa

Changes in the heat treatment of meat
Anotace:
Bakalářská práce Změny při tepelné úpravě masa má charakter literární rešerše a zabývá se technologií způsobů tepelného opracování masa se zaměřením na změny, které přitom probíhají. Maso je jednou z nejvyhledávanějších potravin z důvodu své nutriční a výživové hodnoty. Tepelná úprava je důležitou součástí zpracování masa, kdy dochází za použití pasterace nebo sterilace ke zničení nežádoucích mikroorganismů …více
Abstract:
The bachelor's thesis Changes in the heat treatment of meat composed only of the theoretical part deals with the technology of methods of heat treatment of meat with a focus on the changes that are taking place.Meat is one of the most sought after foods because of its nutritional and nutritional value. Heat treatment is an important part of meat processing, where pasteurization or sterilization destroys …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 19. 4. 2021

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: prof. Ing. Alžbeta Jarošová, Ph.D.
  • Oponent: Soňa Bogdanovičová, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta