Vlastnosti celosvalových masných výrobků se sníženým obsahem sodíku – Bc. Adam Kopáček
Bc. Adam Kopáček
Diplomová práce
Vlastnosti celosvalových masných výrobků se sníženým obsahem sodíku
Properties of the whole-muscle meat products with the reduced sodium content
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2018
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KOPÁČEK, Adam. \textit{Vlastnosti celosvalových masných výrobků se sníženým obsahem sodíku}. Online. Diplomová práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2018. Dostupné z: https://theses.cz/id/6xw04f/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická
Fakulta potravinářské a biochemické technologieMagisterský studijní program:
Technologie potravin
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.