Možnosti využití pokročilých instrumentálních technik pro hodnocení kvality a autenticity medu – Ing. Vojtěch Kružík
Ing. Vojtěch Kružík
Disertační práce
Možnosti využití pokročilých instrumentálních technik pro hodnocení kvality a autenticity medu
The possibilities of using advanced instrumental techniques for evaluation of quality and authenticity of honey
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2019
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KRUŽÍK, Vojtěch. \textit{Možnosti využití pokročilých instrumentálních technik pro hodnocení kvality a autenticity medu}. Online. Disertační práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2019. Dostupné z: https://theses.cz/id/6yvfkg/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Fakulta potravinářské a biochemické technologieDoktorský studijní program:
Chemie a technologie potravin (čtyřleté)
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.